VSG-Young Professionals Network in de regio

Het VSG-Young Professional Network biedt jou als jonge professionals een platform om samen met andere young professionals uit jouw regio kennis te delen en een netwerk op te bouwen en om kennisdagen, (sociale) bijeenkomsten, workshops, enzovoorts te organiseren of bij te wonen. Om dit mogelijk te maken zijn er werkteams geformeerd in elke regio. De werkteams bestaan uit jonge professionals afkomstig uit de regio.

Vanuit de YPN kerngroep is er voor elke regio een “regiotrekker” aangesteld die de overleggen van het werkteam uit zijn of haar regio voorzit. Ben je geïnteresseerd en wil je meehelpen en meedenken in de organisatie van regionale VSG-YPN activiteiten of wil je meer weten over de activiteiten in jou regio neem dan contact met hen op!

De regionale werkteams

VSG-YPN Noord
Vertegenwoordigers in de werkgroep VSG-YPN Noord zijn Wouter Hoogland (Nijha), Rick Horst (gemeente Assen), Mieke Zijl (Sportdrenthe), Annewil Schreuder (gemeente Veendam), Jessica Oude Sogtoen (Huis voor de Sport Groningen), Jorike Olde Loohuis (gemeente Pekela) en Nienke Scheeper (gemeente Winsum).

VSG-YPN Oost
Vertegenwoordigers in de werkgroep VSG-YPN Oost zijn Erwin Ruitenburg (OLCO), Nancy Gerritsen (Sportaal, Enschede), Emmy Stols (Hospitality Group), Bas van de Hoogen (gemeente Voorst), Joost Kock (VSU), Margriet van de Vooren (gemeente Putten), Paul van der Meer (Kenniscentrum Sport) en Rick Brounen (VSG).

VSG-YPN Zuid
Vertegenwoordigers in de werkgroep VSG-YPN Zuid zijn Dominique Palmen (gemeente Heeze-Leende), Dave Schoonen (Huis voor de Sport Limburg), Tamara Swanenberg (van der Meijs Bouwmanagement & Advies), Bas Ijpelaar (Sportservice Noord-Brabant), Irfan Gadzo (gemeente ’s Hertogenbosch), Bob Smolders (Nijha), Frank van den Boomen (gemeente Valkenswaard) en Bram Jacobs (gemeente Reusel-de Mierden).

VSG-YPN West
Vertegenwoordigers in de werkgroep VSG-YPN West zijn Philipp van Benthem (gemeente Amsterdam), Naomi Baan Hofman (Synarchis), Kick de Groot (Gemeente Velsen), Rachella Abdoelkahn (Drijver en Partners), Merel Diemont (gemeente Weesp), Kelly Tiggelman (Sportservice Zaanstreek/gemeente Waterland) en Kenny Stedehouder (Bosan BV).

De regionale bijeenkomsten

Regionale activiteiten in 2017 staan op stapel

In 2017 wordt er wederom in elke regio een activiteit georganiseerd voor jou als jonge professional, door andere jonge professionals uit jouw regio. Als hier animo en aanbod voor is zullen de regioteams daarnaast meerdere kleinschalige bijeenkomsten organiseren in de regio. Zodra deze activiteiten bekend zijn dan zal je hierover worden geïnformeerd via de website of via de VSG-YPN nieuwsbrief die je ontvangt als je je hebt aangemeld voor het VSG-Young Professionals Network.

In 2015 hebben vele regionale activiteiten plaatsgevonden

In 2015 zijn er meerdere regionale bijeenkomsten georganiseerd door jonge professionals uit jouw regio.

• VSG-YPN bijeenkomst Zuid – Vreemdgaan en veranderen het kan wat opleveren – juni 2015
  • VSG-YPN bijeenkomst West – Sport in het sociale domein en sociaal bezig zijn – maart 2015
  • VSG-YPN bijeenkomst Oost – Sport het zal mij een zorg zijn! – februari 2015

In 2014 heeft de VSG-YPN College Tour plaatsgevonden.

De College Tour was een reeks regionale interactieve bijeenkomsten, waarbij volop gelegenheid was om te discussiëren, te leren van en in contact te komen met elkaar én met ervaren professionals. Tijdens deze bijeenkomsten zijn interessante actuele thema’s behandeld door experts uit het veld en was er bovendien aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.