Gezocht: Voorzitter VSG-Young Professionals Network

Na vele jaren inzet wil Laura de Gooyert het stokje van voorzitter van het VSG-Young Professionals Network doorgeven aan een enthousiaste opvolger. Dat betekent dat we actief op zoek zijn naar een nieuwe voorzitter voor ons netwerk.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een professional die samen met de rest van de kerngroep (bestuur) en alle leden binnen ons netwerk aan de slag gaat om het VSG-Young Professionals Network verder te versterken en door te ontwikkelen. Dat vraagt om een ambitieus persoon, iemand die van aanpakken weet en een echte aanvoerder.

Iemand die het VSG-Young Professionals Network en de ruim 300 jonge (sport)professionals werkzaam voor meer dan 200 verschillende organisaties vertegenwoordigt. Die samen met al deze (jong) professionals aan de slag gaat om invulling te geven aan de kernwaarden waarvoor we staan: netwerken, kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling. Die de contacten onderhoudt en samenwerking opzoekt met de buitenwacht en de organisaties binnen en buiten het (sport)veld. Voor onze resultaten van vorig jaar zie onze infographic.

Reageren?

Voel jij je aangesproken en lijkt het je leuk om op deze wijze bij te dragen?
Jezelf daarmee verder te ontwikkelen en het (sport)netwerk beter te leren kennen?

Bekijk dan onderaan deze brief de gehele vacaturetekst en stuur je sollicitatie in voor 26 juni, en misschien word jij wel onze nieuwe aanvoerder! Creatieve manieren van solliciteren worden op prijs gesteld! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rick Brounen via r.brounen@sportengemeenten.nl. Bekijk ook de volledige vacaturetekst via onderstaande link:

Vacaturetekst voorzitter VSG-Young Professionals Network

, , ,

Geplaatst op: 16 juni 2020