Inschrijvingsvoorwaarden VSG-Congres 2018

26 en 27 september 2018 in Breda

 • Inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. De organisatie behoudt zich het recht voor om bij overinschrijving deelnemers af te wijzen en op de wachtlijst te plaatsen.
 • Kosten congresarrangementen
  U heeft de keuze uit onderstaande congresarrangementen. Deze zijn exclusief btw én exclusief hotelovernachting.
A) Deelname VSG-congres totaal (excl. hotelovernachting)
Kosten VSG-leden € 449,00. Niet-leden betalen € 675,00.
Kosten Young Professionals van VSG-lid organisatie € 285,00.
B) Deelname eerste congresdag 26 september – inclusief diner
Kosten VSG-leden € 315,00. Niet-leden betalen € 470,00.
Kosten Young Professionals van VSG-lid organisatie € 230,00.
C) Deelname eerste congresdag 26 september – exclusief diner
Kosten VSG-leden € 260,00. Niet-leden betalen € 390,00.
Kosten Young Professionals van VSG-lid organisatie € 170,00.
D) Deelname diner en avondprogramma eerste congresdag 26 september en programma tweede congresdag 27 september (excl. hotelovernachting)
Kosten VSG-leden € 250,00. Niet-leden betalen € 375,00.
Kosten Young Professionals van VSG-lid organisatie € 185,00.
E) Deelname tweede congresdag 27 september
Voor VSG-leden € 195,00. Niet-leden betalen € 290,00.
Kosten Young Professionals van VSG-lid organisatie € 125,00.
Deze kosten zijn exclusief btw en exclusief overnachting.
 • Hotelovernachting
  U kunt kiezen voor een hotelovernachting van 26 op 27 september 2018, maar ook voor een voorovernachting van 25 op 26 september. Kamers zijn beperkt beschikbaar, dus reserveer snel! Hotelovernachtingen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting en exclusief btw.
 • Het Young Professionals tarief is alleen voor jonge professionals (< 36 jaar) van een VSG-lidorganisatie. De Young Professional dient zich samen met een senior aan te melden voor eenzelfde arrangement. Per senior kunnen maximaal drie jong professionals gebruik maken van het kortingstarief. Het aantal jonge professionals van een VSG-bedrijfslid dat gebruik kan maken van het kortingstarief is afhankelijk van het type bedrijfslidmaatschap.
 • Deelname is inclusief documentatie, koffie/thee, lunches en indien opgegeven diner en overnachting.
 • De kosten van een hotelovernachting zijn: € 117,50 p.p. in een 1-persoonskamer. Voor een 2-persoonskamer bij 2-persoonsgebruik betaalt u € 80,-p.p. Deze kosten zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting, maar exclusief btw.
 • De kamers worden ingedeeld op basis van volgorde van inschrijving en zijn beperkt beschikbaar. Als er geen kamer meer beschikbaar is, wordt u daar z.s.m. over geïnformeerd.
 • Tot 7 september heeft annulering van uw deelname geen financiële consequenties. Daarna wordt de volledige deelnemersbijdrage (incl. eventuele overnachtingskosten) in rekening gebracht. In overleg met VSG Studie & Congres kan een collega, zonder extra kosten, uw plaats innemen. Plaatsvervanging en annulering dienen altijd schriftelijk of per e-mail via info@sportengemeenten.nl te gebeuren.
 • De factuur wordt u door VSG Studie & Congres toegezonden en dient binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan.
 • Vereniging Sport en Gemeenten en de gemeente Breda zijn niet aansprakelijk voor schade en/of eventuele vermissing van goederen.
 • Deelname van bedrijven is exclusief voorbehouden aan de bij Vereniging Sport en Gemeenten aangesloten bedrijven en volgens voorwaarden van het type bedrijfslidmaatschap. Bij annulering kan  – in overleg met VSG Studie & Congres – een collega, zonder extra kosten, uw plaats innemen. Plaatsvervanging en annulering dienen altijd schriftelijk of per e-mail te gebeuren via info@sportengemeenten.nl. Bij annulering zonder plaatsvervanging wordt de inschrijving op het aantal deelnames volgens uw type lidmaatschap (goud, zilver of brons) in mindering gebracht.