Bedrijfsleden

Ruim veertig bedrijven zijn aangesloten bij Vereniging Sport en Gemeenten

Ruim veertig bedrijven zijn aangesloten bij Vereniging Sport en Gemeenten. Bedrijfsleden betalen een jaarlijkse contributie en hebben daarmee exclusief toegang tot het unieke VSG-netwerk.

logo-vsg-lid-blauwMet een bedrijfslidmaatschap kunnen bedrijven tegen ledentarief deelnemen aan onze congressen, kennisdagen en bijeenkomsten. VSG-bedrijfsleden brengen hun kennis en expertise in in ons netwerk, uiteraard conform nauwgezette spelregels die daarbij gelden. Daarmee profiteren zowel de markt als de publieke sector van elkaars kennis, informatie en ervaring.

Bedrijfsleden maken hun VSG-lidmaatschap zichtbaar door op hun website het VSG-lidmaatschapslogo te plaatsen.

Soorten lidmaatschap

Het VSG-netwerk kent een gouden, zilveren of een bronzen bedrijfslidmaatschap. Afhankelijk van het gekozen pakket kunnen bedrijfsleden vaker of minder vaak deelnemen aan de VSG-activiteiten, hun expertise inbrengen in het netwerk en gebruikmaken van exposure voor het bedrijf.

Kijk hier voor de lidmaatschapspakketten en contributie

Brons: voor bedrijven die op de hoogte willen blijven van de belangrijkste ontwikkelingen. U kunt een aantal keren deelnemen aan een landelijke bijeenkomst. In 2019 bedragen de kosten van een bronzen lidmaatschap € 3.139 per jaar.

Zilver: bij een zilveren pakket verwerft u het recht om actief deel te nemen aan verschillende VSG-bijeenkomsten en kunt u uw bedrijf bij een groot publiek bekend maken. In 2019 bedragen de kosten voor een zilveren lidmaatschap € 5.701 per jaar.


Goud: u wilt als bedrijf niets van het VSG-aanbod missen. Voor 2019 bedragen de kosten van een gouden lidmaatschap € 7.688 per jaar.

Voorwaarden

VSG heeft een aantal kwaliteitscriteria voor de deskundigheid van haar bedrijfsleden opgesteld. Op basis van deze deskundigheid kunnen bedrijven zich bij VSG aansluiten. Voor de beoordeling van aanvragen voor een bedrijfslidmaatschap hanteert VSG een protocol.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bedrijfslidmaatschap? Neem dan contact op met bedrijfsadviseur Ton van de Braak, t.vandebraak@sportengemeenten.nl of 06 – 217 116 15.

Bedrijfslid worden?

Heeft uw bedrijf interesse in een lidmaatschap van Vereniging Sport en Gemeenten? Bekijk dan hier de voordelen en meld uw bedrijf aan.


Onderstaande bedrijven hebben op basis van aantoonbare ervaring en bewezen deskundigheid in de sport- en recreatiesector, het VSG-bedrijfslidmaatschap verkregen.Accres
ATC-Select
bbn adviseurs voor gebouw & gebied
Blue Change
BMC – Partners in verbetering
Bosan Sportinstallaties
Climotion
Diversey B.V.
Drijver en Partners bv
DSP-group
Eyeview Systems B.V.
Hellebrekers Technieken
Hospitality Group
ICS Adviseurs
Janssen & Fritsen Nederland BV
Kiwa ISA Sport
Kragten B.V.
Lotec BV zwembad- en recreatietechniek
M3V Sport
Maatschappelijk Financieren
Manage to Manage
Neptunus B.V.
Newae
Nijha B.V.
NV SRO
OLCO maatschappelijk vastgoed b.v.
Pellikaan Bouwbedrijf BV
Pool Water Treatment B.V.
Procap adviseurs en projectmanagers
Sika (Descol) – Pulastic Sportvloeren
Slangen + Koenis BV
Sport en Ruimte
Sportfondsen Nederland B.V.
STRAMAN Management en Advies
Sweco Nederland B.V
Synarchis Adviesgroep
Tien Organisatieadvies BV
Vaessen Algemeen Bouwbedrijf BV
Van den Heuvel Watertechnologie BV
Van Dorp Installaties
Van Remmen UV Techniek B.V.
VarioPool
Wind Groep architectuur en vastgoed
Woodsport