Onze bijeenkomsten

Zowel landelijk als regionaal organiseren Vereniging Sport en Gemeenten en VSG-YPN diverse bijeenkomsten, kennisdagen en congressen. Hier leer je het netwerk kennen en blijf je op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sportsector. Hieronder vind je een overzicht van de (aankomende) bijeenkomsten.


VSG-YPN Lustrumreis

14 & 15 maart – Eindhoven, Antwerpen en Brussel

Het VSG- Young Professionals Network vierde het afgelopen jaar zijn vijfde verjaardag! Om dit eerste lustrumjaar op feestelijke wijze af te sluiten organiseren we op donderdag 14 (vanaf 17:00 uur) en vrijdag 15 maart een YPN-lustrumreis. Het wordt een internationale reis waarbij we verschillende steden in Nederland en België zullen bezoeken. Tijdens de trip woon je presentaties bij, bezoek je inspirerende sportprojecten en leer je elkaar (nog) beter kennen onder het genot van een hapje en drankje.

We starten onze reis in Eindhoven waar we onder andere het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion gaan bezoeken. Na een goed diner reizen we af naar Antwerpen om daar de stad te verkennen en te overnachten. In de ochtend zullen we de Antwerpse sport ontdekken om vervolgens door te reizen naar Brussel om daar te horen over Europa en het sportbeleid in Vlaanderen en Europa.


VSG-YPN Workshop Veranderfitness

28 maart – Oirschot

Het VSG-Young Professionals Network Zuid organiseert voor young professionals de workshop Veranderfitness. Hoe kunnen we verbinden in een voortdurend veranderende omgeving en welke gevechten moeten we daarvoor leveren? Deze vraag staat centraal bij de workshop veranderfitness.

Veranderspieren in ons brein worden met ludieke oefeningen getraind om onze verandervaardigheden te verbeteren. Hier gaan we aan werken tijdens deze workshop veranderfitness.