Onze bijeenkomsten

Zowel landelijk als regionaal organiseren Vereniging Sport en Gemeenten en VSG-YPN diverse bijeenkomsten, kennisdagen en congressen. Hier leer je het netwerk kennen en blijf je op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sportsector. Hieronder vind je een overzicht van de (aankomende) bijeenkomsten.


Woensdag 22 september
YPN Ontbijtsessie: Versterk je netwerk, ontwikkel je als professional en loop voorop in de nieuwste ontwikkelingen in de sport

Op 22 september wordt voorafgaand aan het VSG-congres in Utrecht een ontbijtbijeenkomst georganiseerd voor de YPN’ers van VSG. Deze unieke ontbijtsessie geeft jonge professionals een directe kickstart van de dag (en je carrière) met nieuwe kennis, netwerk en natuurlijk een goed ontbijt. YPN’ers nemen je eerst mee in het belang en de nieuwe opzet van het netwerk. Daarna wordt de succesvol afgeronde YPN-case gepresenteerd: ‘Sportaccommodatie van de toekomst’ en tot slot een korte presentatie over de nieuwe, jonge en digitale vorm van vrijwilligers werven.

Aansluitend vindt dan het jaarlijkse VSG congres plaats in Topsportcentrum en Stadion Galgenwaard. Deelname aan de ontbijtsessie is gratis, aan deelname aan het VSG-congres zijn kosten verbonden. Voor meer informatie over het programma kijk op www.sportengemeenten.nl

Programma

07.30 uur – Registratie (check corona app) + ontvangst met koffie en thee
07.45 uur – Opening en nieuwe opzet YPN-netwerk
08.00 uur – YPN-Case: ‘Sportaccommodatie van de toekomst’
08:20 uur – Taakie: De nieuwe, jonge en digitale vorm van vrijwilligers werven
08:40 uur – Einde en mogelijkheid tot netwerken
09.00 uur – Start VSG-congres*

Aanmelden

Aanmelden voor deze YPN-ontbijtsessie kan door een mailtje te sturen naar Lotte Hoogendoorn l.hoogendoorn@sportengemeenten.nl. Deze sessie is ook bij te wonen door niet-YPN leden en heeft beperkte beschikbaarheid dus geef je snel op!

* Let op: Voor deelname aan het VSG-congres dien je je apart aan te melden via de volgende link naar inschrijfformulier