Onze bijeenkomsten

Zowel landelijk als regionaal organiseren Vereniging Sport en Gemeenten en VSG-YPN diverse bijeenkomsten, kennisdagen en congressen. Hier leer je het netwerk kennen en blijf je op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sportsector. Hieronder vind je een overzicht van de (aankomende) bijeenkomsten.


VSG-YPN Netwerk- en sportontbijt– Het ei wil wijzer zijn dan de kip – 22 januari Amsterdam

Op 22 januari organiseert het VSG-Young Professionals Network West een uniek netwerk- en sportontbijt. Onder het mom van ‘Het ei wil wijzer zijn dan de kip’ kom je  in aanraking met seniors bij interessante organisaties met misschien wel jouw droombaan. Het wordt een interactieve ochtend met een unieke vorm van “speeddaten” en een “lagerhuis”.

Een leuke kans om als young professional maar ook als senior elkaar het “hemd van het lijf” te vragen over zowel inhoud (denk aan sporten in de toekomst, de organisatie van de sport etc.) als persoonlijke ontwikkeling (denk aan belangrijke vaardigheden nu en in de toekomst, werken aan je carrière/persoonlijke ontwikkeling, het zijn van een aantrekkelijk werkgever voor jongeren). Een goed begin van de dag die naar ons idee voor beide generaties leuk en leerzaam is.