Onze bijeenkomsten

Zowel landelijk als regionaal organiseren Vereniging Sport en Gemeenten en VSG-YPN diverse bijeenkomsten, kennisdagen en congressen. Hier leer je het netwerk kennen en blijf je op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sportsector. Hieronder vind je een overzicht van de (aankomende) bijeenkomsten.


VSG-YPN Sharepoint Oost 

9 mei – Topsportrestaurant Papendal in Arnhem

Op donderdag 9 mei organiseert het VSG-Young Professionals Network Oost haar tweede YPN Sharepoint bijeenkomst dit keer een ontbijtsessie  bij Stichting Sport en Zaken in het topsportrestaurant van Sportcentrum Papendal. Deze en volgende sharepoint lunch/ontbijtsessies staan geheel in het teken van durf te delen en durf te vragen. Iedereen is welkom ook als je nog geen concrete vraag hebt.

Een leuke kans om als young professional elkaar het “hemd van het lijf” te vragen over inhoudelijke thema’s (denk aan sport- en preventieakkoord, sport en bewegen binnen de eigen organisatie, versterken van sportverenigingen, omgevingswet etc.), persoonlijke ontwikkeling (bijv. werken aan belangrijke vaardigheden voor nu en in je verdere carrière, wat drijft jouw in je werk en wat volgens jouw een werkgever aantrekkelijk maakt om voor te werken) en tegelijkertijd netwerken en meer. It’s up to you! Een energiek begin van de dag met een echt ‘topsportontbijt’ in het topsportrestaurant van Nederland én leuk en leerzaam oo