VSG-Young Professionals Network in de regio

Het VSG-Young Professional Network biedt jou als jonge professionals een platform om samen met andere young professionals uit jouw regio kennis te delen en een netwerk op te bouwen en om kennisdagen, (sociale) bijeenkomsten, workshops, enzovoorts te organiseren of bij te wonen. Om dit mogelijk te maken zijn er werkteams geformeerd in elke regio. De werkteams bestaan uit jonge professionals afkomstig uit de regio.

Vanuit de YPN kerngroep is er voor elke regio een “regiotrekker” aangesteld die de overleggen van het werkteam uit zijn of haar regio voorzit. Ben je geïnteresseerd en wil je meehelpen en meedenken in de organisatie van regionale VSG-YPN activiteiten of wil je meer weten over de activiteiten in jou regio neem dan contact met hen op!

De regionale werkteams

VSG-YPN Noord
Vertegenwoordigers in de werkgroep VSG-YPN Noord zijn Wouter Hoogland (Pulastic Sportvloeren), Rick Horst (gemeente Assen), Mieke Zijl (Sportdrenthe), Annewil Schreuder (gemeente Veendam), Jessica Oude Sogtoen (Huis voor de Sport Groningen), Jorike Olde Loohuis (gemeente Pekela) en Nienke Scheeper (gemeente Winsum).

VSG-YPN Oost
Vertegenwoordigers in de werkgroep VSG-YPN Oost zijn Stefan Staartjes (gemeente Nijkerk), Bas Löverink (Accres Apeldoorn/Sportraad Apeldoorn), Kim Nijhof (gemeente Olst- Wijhe), Marieke de Bruin (gemeente Stichtse Vecht), Marja Nieuwenhuis – Leijenhorst (KVLO), Corine Koning (Sportservice Doetinchem), Paul van der Meer (Kenniscentrum Sport), en Rick Brounen (VSG).

VSG-YPN Zuid
Vertegenwoordigers in de werkgroep VSG-YPN Zuid zijn Melissa Kolhorn (gemeente Tilburg), Dominique Palmen (gemeente Heeze-Leende), Dave Schoonen (Sportservice Noord-Brabant), Irfan Gadzo (gemeente ’s Hertogenbosch), Bob Smolders (Nijha), Frank van den Boomen (gemeente Valkenswaard, Fontys Sporthogeschool, gemeente Stein) en Bram Jacobs (gemeente Reusel-de Mierden).

VSG-YPN West
Vertegenwoordigers in de werkgroep VSG-YPN West zijn Philipp van Benthem (gemeente Amsterdam), Naomi Baan Hofman (Synarchis), Kick de Groot (Gemeente Velsen), Rachella Abdoelkahn (Drijver en Partners), Merel Diemont (gemeente Weesp), Kelly Tiggelman (Sportservice Zaanstreek/gemeente Waterland) en Kenny Stedehouder (Bosan BV).