Projecten

Beweeg ABC

Beweeg ABC, een monitor basisbeweegvaardigheden, bevordert en ondersteunt een gezonde en sportieve leefstijl onder basisschoolleerlingen. Op de website vindt men oefeningen, filmpjes en handleidingen. Resultaten kunnen achter een inlog worden ingevoerd en vergeleken.

Ga naar de website


Monitor Sport en Gemeenten

logo-monitor-sport-en-gemeenten

De Monitor Sport en Gemeenten is een online monitoring- en benchmarkplatform van en voor gemeenten. De Monitor Sport en Gemeenten biedt u een actueel inzicht en overzicht van kernindicatoren die een beeld geven van uw lokale sportbeleid en de bijbehorende ontwikkelingen. Resultaten kunnen achter een inlog worden ingevoerd en vergeleken.

Ga naar de website

 

Sportgemeente van het Jaar

Sportgemeente van het Jaar, welke gemeente wil dat nu niet zijn!? Op deze site vindt u informatie over o.a. de deelnamemogelijkheden en de procedure.  De winnaars van eerdere edities laten zien waarom zij gewonnen hebben. Doe mee aan de verkiezing Sportgemeente van het jaar!

Ga naar de website


Brede Regeling Combinatiefuncties

Het Kabinet wil er aan bijdragen dat iedereen een leven lang kan sporten, bewegen en deelnemen aan cultuur met plezier. Ongeacht gender, culturele achtergrond, seksuele geaardheid, financiële middelen, leeftijd of beperking. De Brede Regeling Combinatiefuncties speelt daarin een belangrijke rol, middels de inzet van 3.665 fte aan buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen en cultuurcoaches.

Ga naar de website

 

Waar bent u naar op zoek?


Vereniging Sport en Gemeenten

Samen sterk voor lokale sport!