Terugblik VSG-YPN Sharepoint Oost

9 mei 2019

logo young professional network

Op donderdag 9 mei vond de tweede YPN Sharepoint bijenkomst Oost plaats. De YPN sharepoint lunch en ontbijtsessie die het VSG-Young Professionals Network Oost organiseert staan geheel in het teken van durf te delen en durf te vragen.

Dit keer een ontbijtsessie bij Hotel Papendal op uitnodiging van Stichting Sport en Zaken op Papendal. Er waren ruim 20 jonge professionals aanwezig elkaar het “hemd van het lijf” hebben gevraagd over inhoudelijke thema’s als sportakkoord, veel met elkaar hebben gedeeld en volop hebben genetwerkt deze ochtend.

De laatste 30 minuten hebben we buiten al wandelend het topspportterein van Papendal verkend. Dit onder leiding van Topsporter en young professional bij Sport & Zaken, Noah van Dam, die ons een inkijkje heeft gegeven in het hart van de topsport én het BMX evenement dat heeft plaatsgevonden van 10 t/m 12 mei op Papendal.

Kortom een geslaagde dag. De volgende sharepoint bijeenkomst staat al gepland, namelijk 20 juni bij Kenniscentrum Sport in Ede. Ben jij erbij?

Impressie

Een impressie van hoe het was? Hieronder vind je enkele foto’s. Voor meer foto’s kijk dan op onze Facebook pagina.

Terugblik VSG-YPN Sharepoint Oost

9 mei 2019

Geplaatst op: 14 mei 2019