Vacature bij bedrijvencommissie VSG

De Commissie Bedrijven van VSG is met het oog op de toekomst op zoek naar versterking. Lijkt het je wat om mee te denken binnen de bedrijvencommissie van VSG en hierbij de aangesloten bedrijven te vertegenwoordigen dan zoeken wij jou!

Wij vinden het belangrijk dat wij een brede vertegenwoordiging vormen van de aangesloten bedrijfspartners van VSG. Om een evenwichtige samenstelling in de commissie te borgen heeft de kandidaat voor deze vacature bij voorkeur affiniteit met advisering in de brede zin des woords. Uiteraard kunnen andere bedrijfspartners zich ook aanmelden.

Ook YPN-ers zijn van harte welkom zich te melden!

De bedrijvencommissie vertegenwoordigt het bedrijfsleven binnen VSG en houdt aansluiting bij haar bijbehorende netwerk. Wij vergaderen als commissie circa 5x per jaar en hebben de taken onder onze commissieleden verdeeld.

Lijkt het je een interessante functie, meld je dan aan bij Andre Timmerman, de voorzitter van onze commissie bedrijven. Kortom, zie jij je terug in het onderstaande profiel, dan zien wij je aanmelding graag tegemoet!

Profiel:

  • Kandidaten dienen minimaal 3 jaar werkzaam te zijn bij een aangesloten VSG-bedrijfspartner;
  • Affiniteit in de advisering in deze branche is een pre;
  • Je voelt je vertegenwoordiger van het bedrijfsleven;
  • Goede netwerker;
  • Verbinder met de eigen achterban;
  • Affiniteit met de onderwerpen binnen het VSG netwerk.

Voor meer informatie en aanmelden: andre@denp.org


,

Geplaatst op: 26 maart 2021