Verkiezingsdebat ‘preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen’ op 4 maart

Op donderdag 4 maart van 16.00 tot 17.30 uur organiseert Vereniging Sport en Gemeenten, samen met NOC*NSF, sportbonden en 23 partners uit de zorg-, welzijns-, onderwijs-, en sport- en beweegsector een verkiezingsdebat vanuit Nieuwspoort over 'preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen'. U kunt dit debat online bijwonen.

Tijdens deze live uitzending gaan kandidaat-Kamerleden die meedoen aan de landelijke verkiezingen op 17 maart hun visie voor de komende vier jaar toelichten. Welke kandidaat-Kamerlid wil de komende regeerperiode écht werk gaan maken van preventie en een gezonde leefstijl? Wie heeft het allesomvattende plan om Nederland weerbaarder en gezonder te maken?

Dit gebeurt allemaal onder de bezielende leiding van Martijn de Greve. De kandidaat-Kamerleden krijgen de kans om hun visie op de volgende punten te vertellen:

  1. Wat is de manier voor een krachtig Nederland na de coronacrisis?
  2. Hoe wordt de lokale samenwerking op het gebied van gezondheid, preventie en sociale cohesie versterkt?
  3. Welke rol hebben de sport- en beweegaanbieders om Nederland gezonder en vitaler te maken?
  4. Hoe hoog staat preventie op de agenda en de bijbehorende rol van werkgevers en zorgverzekeraars?
Wie deze kandidaat-Kamerleden zijn? En welke bekende Nederlanders uit de sport-, beweeg-, zorg-, wetenschap-, en welzijnsector deze punten toelichten? Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging en in aanloop van 4 maart as. zullen wij hen aan u voorstellen.
Kortom, het belooft een mooie uitzending te worden waarin de gezondheid van de Nederlander in de komende vier jaar centraal zal staan.

U kunt zich via deze link aanmelden en ontvangt dan kort voor de uitzending de inloggegevens en de laatste informatie.


, , ,

Geplaatst op: 26 februari 2021