Visie & Beleidsplein

Noem man en paard

een analyse van de knelpunten en het netwerk van aanbieders van paardensport voor mensen met een handicap in de provincie Noord-Brabant

Koper, C.J.W. (2000). Noem man en paard: een analyse van de knelpunten en het netwerk van aanbieders van paardensport voor mensen met een handicap in de provincie Noord-Brabant. Tilburg: Katholieke Universiteit Brabant.

Eén van de doelen van het onderzoek is om een analyse te maken van de situatie van de aanbodzijde van de paardensport voor mensen met een handicap in de provincie Noord-Brabant. De aanbieders in dit onderzoek zijn maneges die paardensport aanbieden, stichtingen of verenigingen die zich bezig houden met een bepaalde vorm van paardensport voor mensen met een handicap en medische instellingen waar paardensport een onderdeel van de vrijetijdsbesteding van de bewoners is. Verder moet dit onderzoek bijdragen aan een beter inzicht in de knelpunten die de aanbieders ondervinden en de netwerkstructuur van de paardensport voor mensen met een handicap in Noord-Brabant in het algemeen. Tevens wordt de vraag: op welke manier kunnen, door middel van samenwerking in de vorm van een netwerk, de knelpunten worden opgelost?, beantwoord.

Uitgever(s): Katholieke Universiteit Brabant,

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

C.J.W. Koper

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

mensen met een beperking
paardensporten
scripties