Visie & Beleidsplein

De toekomst van de Asser sportaccommodaties

verkenning van ontwikkelingen en toekomstige koers

(2010). De toekomst van de Asser sportaccommodaties: verkenning van ontwikkelingen en toekomstige koers. Assen: Gemeente Assen.

Dit rapport geeft inzicht in de toekomst van de Asser sportaccommodaties. De opdracht bestaat uit de volgende deelopdrachten:

  1. In kaart brengen van de lokale, regionale en provinciale initiatieven in het publiek en privaat domein naar stedelijke en regionale sportaccommodaties.
  2. In kaart brengen van de levensduur en/of -verwachting van de nu in Assen en omgeving aanwezige stedelijke en regionale sportaccommodaties.
  3. Op basis van de resultaten van de hiervoor aangegeven deelonderzoeken en studies een visie voor de lange(re) termijn (na 2015) ontwikkelen op het te voeren gemeentelijk beleid m.b.t. stedelijke en mogelijke in Assen te vestigen regionale sportaccommodaties. Hierbij dient ook aangegeven te worden welke functies en/of accommodaties in aanmerking komen voor toevoeging aan het op korte termijn (2010-2012) te realiseren multifunctioneel sportcomplex op sportpark "Het Stadsbroek".

In het onderzoek dient in elk geval aan de volgende takken van sport aandacht te worden besteed: zwemmen, wielrennen, schaatsen, ijshockey, skiƫn en klimmen.

Uitgever(s): Gemeente Assen,

Download(s)

De toekomst van de Asser sportaccommodaties : verkenning van ontwikkelingen en toekomstige koers

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.


Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

accommodaties
gemeentelijk beleid
gemeenten
multifunctionele accommodaties
sportaccommodaties
sportbeleid