Visie & Beleidsplein

Inventarisatie opleidingen & bijscholingen sport en bewegen senioren in het mbo, hbo, sportbonden, provinciale sportservice organisaties (2012)

rapportage 2012

Wijdeveld, E., & Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) (2013). Inventarisatie opleidingen & bijscholingen sport en bewegen senioren in het mbo, hbo, sportbonden, provinciale sportservice organisaties (2012): rapportage 2012. Ede: Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB).

Deze inventarisatie is een initiatief van het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB). NISB heeft in 2012, samen met diverse (Fit for Life) partners, aandacht gegenereerd voor de problematiek rondom onvoldoende lesgevers sport en bewegen 50+, die voldoende deskundigheid bezitten om tegemoet te komen aan de (groeiende) vraag van senioren voor adequaat sport- en beweegaanbod. NISB wil met dit rapport zicht bieden op een geactualiseerd overzicht van alle opleidingen en (bij) scholingen in Nederland gericht op sport en bewegen voor senioren. Zo ontstaat er beter zicht op eventuele witte vlekken in het aanbod en worden eventuele knelpunten zichtbaar.

Uitgever(s): Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB),

Download(s)

Inventarisatie opleidingen & bijscholingen sport en bewegen senioren in het mbo, hbo, sportbonden, provinciale sportservice organisaties : rapportage 2012

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Evelien Wijdeveld
Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB)

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

hoger beroepsonderwijs
middelbaar beroepsonderwijs (mbo)
ouderen
sportbonden
sportopleidingen
sportorganisaties