Visie & Beleidsplein

Sportdeelname en accommodatiegebruik in Noord-Brabant

onderzoek naar de huidige en toekomstige sportdeelname en het huidige en toekomstige accommodatiegebruik

Bakker, S., Werff, H. van der, & Hoekman, R. (2014). Sportdeelname en accommodatiegebruik in Noord-Brabant: onderzoek naar de huidige en toekomstige sportdeelname en het huidige en toekomstige accommodatiegebruik. Utrecht: Mulier Instituut.

In opdracht van de provincie Noord-Brabant en Sportservice Noord-Brabant heeft het Mulier Instituut een onderzoek uitgevoerd naar de huidige en toekomstige sportdeelname (2016, 2028) en het huidige en toekomstige gebruik van sportaccommodaties in Noord-Brabant. Daarnaast is er aandacht voor de spreiding van sportaccommodaties over de provincie. Er worden analyses op provinciaal en regionaal niveau uitgevoerd. In Noord-Brabant worden vier regio's onderscheiden (West-Brabant, Midden-Brabant, Noordoost-Brabant en Zuidoost-Brabant) en is er onderscheid naar stedelijk en landelijk gebied. De resultaten van het onderzoek worden in deze rapportage gepresenteerd.

Uitgever(s): Mulier Instituut,

Download(s)

Sportdeelname en accommodatiegebruik in Noord-Brabant : onderzoek naar de huidige en toekomstige sportdeelname en het huidige en toekomstige accommodatiegebruik

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Sven Bakker
Harold van der Werff
Remco Hoekman

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

Noord-Brabant
bevolkingsontwikkeling
prognoses
provincies
sportaccommodaties
sportbeoefening
toekomst