Visie & Beleidsplein

Kennis, kwaliteit en keuze in de tweede fase

eindadvies

Veldhuis, J.G.F., Bruning, L., Meijs, L., Profielcommissie Natuur en Techniek / Natuur en Gezondheid, & Profielcommissie Economie en Maatschappij / Cultuur en Maatschappij (2007). Kennis, kwaliteit en keuze in de tweede fase: eindadvies. Den Haag: Profielcommissies Natuur en Techniek.

De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap installeerde in 2005 de profielcommissies. Ze gaf een opdracht voor twee termijnen: één voor de korte termijn over een beperkt aantal concrete problemen, en één voor de langere termijn. Het Kortetermijnadvies moest binnen 6 maanden uitgebracht worden met het oog op de tijdige voorbereiding van de aanpassing van de tweede fase die zijn beslag heeft gekregen op 1 augustus 2007. De kern van de opdracht voor de lange termijn is het uitbrengen van een advies over de verdere inhoudelijke ontwikkeling en vernieuwing op de langere termijn. Adviezen met betrekking tot dit laatste worden in dit rapport beschreven.

Uitgever(s): Profielcommissies Natuur en Techniek, Natuur en Gezondheid en Economie en Maatschappij, Cultuur en Maatschappij,

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

J.G.F. Veldhuis
L. Bruning
L. Meijs
Profielcommissie Natuur en Techniek / Natuur en Gezondheid
Profielcommissie Economie en Maatschappij / Cultuur en Maatschappij

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

beleid
beleidsevaluatie
voortgezet onderwijs