Visie & Beleidsplein

Bewegingsonderwijs brede school De Wieken

"Het deelschoolplan en de juiste lesmethode zorgen voor een kwaliteitsimpuls"

Wiersema, M. (2010). Bewegingsonderwijs brede school De Wieken: "Het deelschoolplan en de juiste lesmethode zorgen voor een kwaliteitsimpuls". Tilburg: Fontys Sporthogeschool.

De hoofdvraag die in deze scriptie centraal staat, luidt als volgt: Wat is de inhoud van de verantwoording van Bewegingsonderwijs in het basisonderwijs? Als deelvragen zijn geformuleerd: Hoe kan het bewegingsonderwijs BO aansluiten op het bewegingsonderwijs VO?; Welke verschillende methodes zijn er?; Wat zijn de mogelijk- en onmogelijkheden binnen het bewegingsonderwijs van het BO?; Wat zijn de eisen / wensen van de Vughtse basisscholen? Het eindproduct is een 'Rapportage van aanbevelingen' richting de directie van Brede School De Wieken. In die rapportage worden een aantal aanbevelingen gedaan waardoor het bewegingsonderwijs op Brede School De Wieken een kwaliteitsimpuls zou moeten krijgen. De 'Rapportage van aanbevelingen' is een apart document.

Uitgever(s): Fontys Sporthogeschool,

Download(s)

Bewegingsonderwijs brede school De Wieken : "het deelschoolplan en de juiste lesmethode zorgen voor een kwaliteitsimpuls"

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Mike Wiersema

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

bewegingsonderwijs
brede scholen
kwaliteit
scripties