Visie & Beleidsplein

Monitor revalidatie, sport en bewegen

structureel een actieve leefstijl voor revalidanten

tussenrapportage

Hoekstra, F. (2014). Monitor revalidatie, sport en bewegen: structureel een actieve leefstijl voor revalidanten, tussenrapportage. Groningen: Onderzoeksgroep ReSpAct.

Deze rapportage beschrijft de resultaten van de tussenmeting (T1) van de monitor van het programma Revalidatie, Sport en Bewegen. Ook zijn de resultaten waar mogelijk vergeleken met de resultaten van de nulmeting (T0). Op het moment van de tussenmeting zijn duidelijke vorderingen zichtbaar met betrekking tot de implementatie en uitvoering van het programma Revalidatie, Sport en Bewegen in de deelnemende instellingen in vergelijking met de T0-meting. Het programma Revalidatie, Sport en Bewegen wordt ook bij de tussenmeting erg gewaardeerd door de betrokken professionals. Ook zijn de professionals over het algemeen tevreden over de implementatie en uitvoering van de verschillende onderdelen van het programma binnen hun eigen instelling.

Uitgever(s): Onderzoeksgroep ReSpAct,

Download(s)

Monitor revalidatie, sport en bewegen : structureel een actieve leefstijl voor revalidanten : tussenrapportage

Download PDF

Monitor revalidatie, sport en bewegen : structureel een actieve leefstijl voor revalidanten : samenvatting van de tussenrapportage

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Femke Hoekstra

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

lichaamsbeweging
monitors
revalidatie
sport (algemeen)