Visie & Beleidsplein

De ondernemende sportclub centraal bij 10e Congres voor Sportbestuurders

Arko Sports Media (2015). De ondernemende sportclub centraal bij 10e Congres voor Sportbestuurders.

In deze jubileumeditie van het Nederlands Congres van Sportbestuurders staat de combinatie van een actueel onderwerp, topsprekers, best practices en de gelegenheid van netwerken weer centraal. Al jaren vormt het congres dé ontmoetingsplaats voor bestuurders van sportverenigingen. Dit jaar geven Jongeren Op Gezond Gewicht en NOC*NSF gezamenlijk invulling aan het programma. 

Praktische handvatten

Het congres staat onder leiding van Berend Rubingh, de expert op het gebied van modern verenigingsbesturen. Hij neemt de deelnemers mee op een reis met inspirerende plenaire lezingen, waarna aan diverse thematafels de verdieping plaatsvindt. In kleine groepen en via diverse werkvormen krijgen zij in kort tijdsbestek praktische handvatten om in de eigen club mee aan de slag te gaan.  

Bestuurders van verenigingen kunnen kiezen uit verschillende workshops rond het thema gezond. Zo geeft Jongeren Op Gezond Gewicht een boeiende workshop voor die sportverenigingen die willen starten met de gezonde sportkantine. Andere thema’s die in workshops aan bod komen zijn: een gezonde toekomst en ambitie, gezonde financiën en een gezond partnership.

Doelgroep

Het Nederlands Congres van Sportbestuurders richt zich op vertegenwoordigers van sportverenigingen. Uiteraard zijn ook kantinebeheerders, beleidsmedewerkers bij gemeenten, exploitanten en beheerders van sportaccommodaties en overige geïnteresseerden van harte welkom.

                                                                                                                                                                        

Meer informatie en inschrijven bij het Nederlandse Congres voor Sportbestuurders.

Sportexpertabonnees profiteren van dezelfde kortingsprijs als abonnees van Sport Bestuur en Management. Geef bij de inschrijving in het opmerkingenveld aan dat u abonnee bent van Sportexpert.

Uitgever(s): Arko Sports Media,

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Arko Sports Media

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

congressen
gezondheid
overheid
sportverenigingen