Visie & Beleidsplein

Barometer van sportfederaties in Vlaanderen: de belangrijkste resultaten

onderzoek naar bestuurlijke, innovatieve en dienstverlenende aspecten op basis van de Leuvense GGISS-index

Scheerder, J., Claes, E., & Thibaut, E. (2016). Barometer van sportfederaties in Vlaanderen: de belangrijkste resultaten: onderzoek naar bestuurlijke, innovatieve en dienstverlenende aspecten op basis van de Leuvense GGISS-index. Leuven: KU Leuven, Onderzoeksgroep Sport- en Bewegingsbeleid.

In deze zesentwintigste BMS Facts & Figures-Studie worden de kerncijfers gerapporteerd met betrekking tot bestuurlijke, innovatieve en dienstverlenende aspecten van sportfederaties. Centraal in de studie staan de Good Governance, Innovation & Service marketing in Sport-index (GGISS-index) en de Good Governance-index (GG-index). Deze indices kunnen weergegeven worden in functie van een aantal achtergrondkenmerken van sportfederaties. In BMS F&F-Studie nummer 27 presenteren de onderzoekers de uitgebreide resultaten van het onderzoek.

Uitgever(s): KU Leuven, Onderzoeksgroep Sport- en Bewegingsbeleid,

Download(s)

Barometer van sportfederaties in Vlaanderen: de belangrijkste resultaten : onderzoek naar bestuurlijke, innovatieve en dienstverlenende aspecten op basis van de Leuvense GGISS-index

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Jeroen Scheerder
Elien Claes
Erik Thibaut

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

Vlaanderen
dienstverlening (arbeid)
innovatie
overheid
sportorganisaties