Visie & Beleidsplein

Verslag stedelijke sportevenementen 2014

side events rondom top- en breedtesportevenementen

jaarlijkse stedelijke sportevenementen

Gemeente Amsterdam (2015). Verslag stedelijke sportevenementen 2014: side events rondom top- en breedtesportevenementen, jaarlijkse stedelijke sportevenementen. Amsterdam: Gemeente Amsterdam.

Binnen de gemeentelijke sportstimulering wordt jaarlijks een verbinding gelegd tussen de sportstimuleringsprogramma’s en de grote top- en breedtesportevenementen in de stad Amsterdam. Dit gebeurt door het aanbieden van side events op school, op pleinen en in sporthallen in de stad, voorafgaand aan en tijdens een (top)sportevenement. Daarnaast zijn er stedelijke sportevenementen en -activiteiten die jaarlijks worden aangeboden. In dit verslag worden de side events rondom top- en breedtesportevenementen en de structurele sportevenementen die in 2014 (mede) door Sportservice zijn georganiseerd, toegelicht. Per evenement wordt het resultaat beschreven evenals de samenwerking met instellingen, organisaties en/of sponsoren, locaties en periodes.

Uitgever(s): Gemeente Amsterdam,

Download(s)

Verslag stedelijke sportevenementen 2014 : Side events rondom top- en breedtesportevenementen : jaarlijkse stedelijke sportevenementen

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Gemeente Amsterdam

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

evenementen
sportevenementen
sportstimulering
steden
topsportevenementen