Visie & Beleidsplein

Team Breda

Breda brengt het samen

Genomineerd beste initiatief 2016/2017 verkiezing sportgemeente van het jaar

(2017). Team Breda: Breda brengt het samen, Genomineerd beste initiatief 2016/2017 verkiezing sportgemeente van het jaar. Breda: Gemeente Breda.

Team Breda

Onder deze titel is op 6 april 2017 de nieuwe sportbeleidsvisie en het uitvoeringsplan van de gemeente Breda unaniem door de gemeenteraad vastgesteld. De gemeente Breda voert al jaren een actief sportbeleid, maar we willen meer. Het is de ambitie van de gemeente om de komende jaren meer te investeren in de hardware en de software. Samen met de stad gaan we als team aan de slag om de waarde van sport en bewegen in Breda te vergroten. Ter voorbereiding op deze visie zijn diverse bijeenkomsten, veldsessies en inloopsessies georganiseerd. Hier kon iedere inwoner of organisatie uit Breda met passie voor sport aan deel nemen. We hebben mensen samen gebracht en daarmee samen gewerkt aan de nieuwe visie op sport in Breda.

‘Breda brengt het samen’

Met deze nieuwe stadsslogan brengt Breda de komende jaren diverse verbindingen voor het voetlicht en nodigt zij de stad uit om nieuwe verbindingen aan te gaan. De slogan is gebaseerd op de positionering van Breda: de unieke ligging, plek waar het goed werken en wonen is in een groene en historische omgeving, waar mensen elkaar ontmoeten en aandacht hebben voor elkaar. Aandacht ook voor verbindingen tussen de stad en de dorpen, tussen trotse mensen die Breda maken zoals ze is en ze met de wereld verbindt. Als geen ander zal sport hier een bijdrage aan leveren.

Uitgever(s): Gemeente Breda,

Download(s)

Team breda, breda brengt het samen

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.


Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

beleidsnota's
participatie
visiedocumenten