Visie & Beleidsplein

Leerboek plezier in bewegen voor ieder kind

een praktisch leerboek voor begeleiders die werken met kinderen met ontwikkelingsachterstanden op motorisch en/of gedragsmatig gebied in sport- en beweegsituaties

Mombarg, R., Berg, L. van den, & Geer, F. van de (2018). Leerboek plezier in bewegen voor ieder kind: een praktisch leerboek voor begeleiders die werken met kinderen met ontwikkelingsachterstanden op motorisch en/of gedragsmatig gebied in sport- en beweegsituaties. Arnhem: Special Heroes Nederland.

Voor begeleiders die werken met kinderen met een ontwikkelingsachterstand op motorisch en/ of gedragsmatig gebied in sport en bewegen is het leerboek Plezier in bewegen voor ieder kind ontwikkeld. Een praktisch leerboek met handvatten om juist ook deze kinderen plezier in sporten en bewegen te geven en hun talenten te ontdekken.

In het leerboek staan handvatten om hier als begeleider invulling aan te geven. Het bevat informatie over theorieën en methodieken en ruim zestig leskaarten met concrete beweegactiviteiten.

Je kunt het boek bestellen door een mail te sturen naar info@specialheroes.nl. De kosten zijn €  34,50  exclusief verzendkosten.

Uitgever(s): Special Heroes Nederland, Kenniscentrum Sport,

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Remo Mombarg
Lilian van den Berg
Franceline van de Geer

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

agressie
autisme
beweegoefeningen
kinderen
motoriek