Visie & Beleidsplein

Managementsamenvatting

uit het rapport: Monitor Sportakkoord 'Sport verenigt Nederland' - voortgangsrapportage juni 2020

Pulles, I., Reitsma, M., Hoogendam, A., Brus, J., Hoekman, R.H.A., & Poel, H. van der (2020). Managementsamenvatting: uit het rapport: Monitor Sportakkoord 'Sport verenigt Nederland' - voortgangsrapportage juni 2020. In I. Pulles, Monitor Sportakkoord 'Sport verenigt Nederland' (pp. 2-14)

Dit document bevat de managementsamenvatting uit de rapportage Monitor Sportakkoord ‘Sport verenigt Nederland’ van de voortgangsrapportage juni 2020.

De managementsamenvatting is geschikt voor wie geïnteresseerd is in de voortgang van het sportakkoord, en hiervan op beknopte wijze kennis wil nemen. In de samenvatting wordt kort de voortgang gepresenteerd van de inspanningen in de implementatielijnen en de stand van zaken op de inhoudelijke thema’s.

Dit hoofdstuk is geen zelfstandige rapportage, maar ter bevordering van de leesbaarheid  een selectie uit de rapportage Monitor Sportakkoord 'Sport verenigt Nederland', voortgangsrapportage juni 2020

Uitgever(s):

Download(s)

Managementsamenvatting, uit het rapport: Monitor Sportakkoord 'Sport verenigt Nederland' - voortgangsrapportage juni 2020

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Ine Pulles
Marieke Reitsma
Ad Hoogendam
Jeroen Brus
Remco Hoekman
Hugo van der Poel

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

landelijk
monitors
sportakkoorden