Visie & Beleidsplein

Themahoofdstuk inclusief sporten en bewegen

een selectie uit het rapport: Monitor Sportakkoord ‘Sport verenigt Nederland’ – voortgangsrapportage juni 2020

Pulles, I., Reitsma, M., Hoogendam, A., Brus, J., Hoekman, R.H.A., & Poel, H. van der (2020). Themahoofdstuk inclusief sporten en bewegen: een selectie uit het rapport: Monitor Sportakkoord ‘Sport verenigt Nederland’ – voortgangsrapportage juni 2020. In I. Pulles, Monitor Sportakkoord 'Sport verenigt Nederland' (pp. 1-41)

Dit document bevat het hoofdstuk ‘Inclusief sporten en bewegen’ uit de rapportage Monitor Sportakkoord ‘Sport verenigt Nederland’ van de voortgangsrapportage juni 2020.

Dit losse hoofdstuk is geschikt voor wie specifiek geïnteresseerd is in de voortgang op het thema inclusief sporten en bewegen. Het hoofdstuk gaat in op de ambitie en doelen, op de voortgang in de uitvoering van de maatregelen, en er wordt gereflecteerd op de gepresenteerde voortgang.

Dit hoofdstuk is geen zelfstandige rapportage, maar een selectie uit de rapportage Monitor Sportakkoord, ter bevordering van de leesbaarheid en het gebruiksgemak.

De gehele rapportage is hier te vinden. De management- samenvatting van het rapport is hier te vinden.

Uitgever(s):

Download(s)

Themahoofdstuk inclusief sporten en bewegen, een selectie uit het rapport: Monitor Sportakkoord ‘Sport verenigt Nederland’ – voortgangsrapportage juni 2020

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Ine Pulles
Marieke Reitsma
Ad Hoogendam
Jeroen Brus
Remco Hoekman
Hugo van der Poel

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

immigratie
maatschappelijke integratie
mensen met een beperking
monitors
nieuwe Nederlanders
opleidingen
ouderen
sportakkoorden
sportbeoefening