Visie & Beleidsplein

De financiële gevolgen van de coronamaatregelen voor de sportsector, hoofdstuk 9

een selectie uit de monitor Sport en corona II - de gevolgen van coronamaatregelen voor de sportsector

Dit document is geen zelfstandige rapportage, maar een selectie uit de monitor Sport en corona, ter bevordering van de leesbaarheid en het gebruiksgemak.

Eldert, P. van (2020). De financiële gevolgen van de coronamaatregelen voor de sportsector, hoofdstuk 9: een selectie uit de monitor Sport en corona II - de gevolgen van coronamaatregelen voor de sportsector, Dit document is geen zelfstandige rapportage, maar een selectie uit de monitor Sport en corona, ter bevordering van de leesbaarheid en het gebruiksgemak.. In H. Poel, Monitor Sport en corona II (pp. 100-118)

Dit document bevat het hoofdstuk ‘De financiële gevolgen van de coronamaatregelen voor de sportsector’ uit de monitor Sport en corona - de gevolgen van de coronamaatregelen voor de sportsector. Dit losse hoofdstuk is geschikt voor wie specifiek geïnteresseerd is in de financiële gevolgen van de coronamaatregelen voor de Nederlandse sport.

Dit document is geen zelfstandige rapportage, maar een selectie uit de monitor Sport en corona, ter bevordering van de leesbaarheid en het gebruiksgemak.

De gehele rapportage is hier te vinden. De management-samenvatting van het rapport is hier te vinden.

Uitgever(s):

Download(s)

De financiële gevolgen van de coronamaatregelen voor de sportsector, hoofdstuk 9, een selectie uit de monitor Sport en corona II - de gevolgen van coronamaatregelen voor de sportsector

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Peter van Eldert

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

NOC*NSF
corona virus
financiering
ondernemers
sportbonden
sportevenementen
sportverenigingen
topsport