Visie & Beleidsplein

Slotbeschouwing, hoofdstuk 10

een selectie uit de monitor Sport en corona II - de gevolgen van coronamaatregelen voor de sportsector

Poel, H. van der (2020). Slotbeschouwing, hoofdstuk 10: een selectie uit de monitor Sport en corona II - de gevolgen van coronamaatregelen voor de sportsector. In H. Poel, Monitor Sport en corona II (pp. 119-127)

Dit document bevat de ‘Slotbeschouwing’ uit de monitor Sport en corona II - de gevolgen van de coronamaatregelen voor de sportsector. Dit losse hoofdstuk is geschikt voor wie specifiek geïnteresseerd is in reflectie op de gehele monitor Sport en corona II over de gevolgen van de getroffen maatregelen op de sportsector.

Het hoofdstuk zoomt eerst in op de huidige situatie, en besteed vervolgens aandacht aan de financiële gevolgen en de gezondheidseffecten van de coronamaatregelen voor de sportsector. Dit hoofdstuk is geen zelfstandige rapportage, maar een selectie uit de monitor Sport en corona II, ter bevordering van de leesbaarheid en het gebruiksgemak.

De gehele rapportage is hier te vinden. De management-samenvatting van het rapport is hier te vinden.

Uitgever(s):

Download(s)

Slotbeschouwing, hoofdstuk 10, een selectie uit de monitor Sport en corona II - de gevolgen van coronamaatregelen voor de sportsector

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Hugo van der Poel

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

corona virus
financiering
monitors