Visie & Beleidsplein

Ruimte voor sport in Veenendaal

inzichten voor een integraal huisvestingsplan voor sport

Schadenberg, B., & Kusters, A. (2023). Ruimte voor sport in Veenendaal: inzichten voor een integraal huisvestingsplan voor sport. Utrecht: Mulier Instituut.

De gemeente Veenendaal wil een integraal huisvestingsplan voor haar sportaccommodaties opstellen. Daar heeft zij inzichten in de behoefte voor nodig. Deze rapportage geeft inzicht in de accommodatiebehoefte vanuit de sport en het bewegingsonderwijs. Duidelijk wordt hoe de verhouding tussen aanbod en behoefte is, en of aanpassingen nodig zijn gelet op verwachte ontwikkelingen. Het onderzoek is uitgevoerd door het Mulier Instituut in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Leeswijzer
Hoofdstuk 2 beschrijft een aantal relevante ontwikkelingen, prognoses en trends voor het sportaccommodatiebeleid. De context wordt geschetst waarbinnen de aanbodbehoefteanalyses plaatsvinden. Weergegeven worden ook de relevante trends en ontwikkelingen voor sportaccommodatiebeleid en accommodatiebehoefte. Hoofdstuk 3 behandelt de binnensportaccommodaties, hoofdstuk 4 de buitensportaccommodaties. Hoofdstuk 5 vormt het afsluitende hoofdstuk, waarin alle resultaten worden samengebracht en een beschouwing wordt gegeven.

Uitgever(s): Mulier Instituut,

Download(s)

Ruimte voor sport in Veenendaal: inzichten voor een integraal huisvestingsplan voor sport

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Björn Schadenberg
Audrey Kusters

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

bewegingsonderwijs
gemeentelijk beleid
sportaccommodaties