Visie & Beleidsplein

2-meting beweging in beweegmanagement

inzicht in locaties met beweegmanagement

Nije Bijvank, N., & Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) (2007). 2-meting beweging in beweegmanagement: inzicht in locaties met beweegmanagement. Bennekom: Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB).

Dit document is het resultaat van de jaarlijkse inventarisatie van locaties met beweegmanagement in Nederland, dat in november en december 2006 is uitgevoerd. Het is een vervolgonderzoek op de 0-meting Beweegmanagement kleurt de kaart! (NISB, 2005) en de 1-meting Beweegmanagement, een totaalbeeld voor Nederland (NISB, 2005). Deze inventarisatie maakt onderdeel uit van de implementatiefase van Beweegmanagement die loopt tot 2008.

In hoofdstuk 1 worden de achtergronden van Beweegmanagement nog eens kort beschreven. Hierbij komen actuele ontwikkelingen aan bod die invloed kunnen hebben op de ontwikkeling van het aantal locaties met Beweegmanagement. Hoofdstuk 2 beschrijft de opzet en de uitvoering van het onderzoek, waarna in hoofdstuk 3 alle resultaten van de inventarisatie zijn weergegeven. Deze resultaten worden in hoofdstuk 4 vergeleken met de resultaten van de vorige metingen. In hoofdstuk 5 staan een samenvatting en conclusies.

Uitgever(s): Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB),

Download(s)

2-meting beweging in beweegmanagement : inzicht in locaties met beweegmanagement

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Nienke Nije Bijvank
Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB)

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

beweegmanagement
onderwijs
onderzoeken
schoolsport