Visie & Beleidsplein

De stad, de mens en het spel

een verkenning in de regio Haarlem door De Denksportmakelaar naar de realisatiemogelijkheden van sociale netwerken en denksportcentra

Puyt, E. De stad, de mens en het spel: een verkenning in de regio Haarlem door De Denksportmakelaar naar de realisatiemogelijkheden van sociale netwerken en denksportcentra. Haarlem: de Samenwerkende Denksportbonden.

Doelgroep van dit rapport zijn in eerste instantie de bestuurders van de vele denksportverenigingen. Samen met sportbonden, overheden en andere maatschappelijke organisaties kan de kracht van de denksportvereniging gekapitaliseerd worden en optimaal worden benut voor het verbeteren van de huisvestigingssituatie van de vereniging. In tweede instantie is dit rapport ook van belang voor bestuurders in (semi-) publieke dienst. Denksportverenigingen zijn voor hen effectieve middelen die kunnen worden ingezet voor het bereiken van maatschappelijke doelen. Dit rapport is bedoeld om verenigingen en belanghebbenden inzicht te bieden in het proces en de mogelijheden zodat het gemeenschappelijk belang gerealiseerd kan worden.

Uitgever(s): de Samenwerkende Denksportbonden, Sportservice Noord-Holland,

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Erik Puyt

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

denksporten
maatschappelijke ontwikkeling
sportverenigingen