Visie & Beleidsplein

Ervaringen van sportverenigingen en swo's die betrokken zijn bij lokale GALM-SCALA projecten

evaluatierapport 2007/2008

Greef, M. de, Boer, E. de, Dijkstra, Y., Montfoort, M. van, Popkema, D.Y., Interfacultair Centrum Bewegingswetenschappen UMVG, ... Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) (2008). Ervaringen van sportverenigingen en swo's die betrokken zijn bij lokale GALM-SCALA projecten: evaluatierapport 2007/2008. Groningen: Interfacultair Centrum Bewegingswetenschappen UMVG.

In deze rapportage worden de ervaringen van sportverenigingen en Stichtingen Welzijn Ouderen, die betrokken zijn of waren bij de uitvoering van lokale GALM-SCALA projecten. De ervaringen zijn verzameld met behulp van een vragenlijst die in 2007 is ingevuld door 35 sportverenigingen of organisaties. Het onderzoek naar de ervaringen van sportverenigingen en organisaties met het GALM-SCALA project is onderdeel van een doorlopend kwaliteitsonderzoek dat door het landelijk GALM team wordt uitgevoerd. Het doel is het evalueren, en waar nodig, het verbeteren van de GALM-methode.

Uitgever(s): Interfacultair Centrum Bewegingswetenschappen UMVG, Rijksuniversiteit Groningen (RuG), Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB),