Visie & Beleidsplein

Topsportklimaat in Den Haag

onderzoek naar het gebruik van en tevredenheid over ondersteuningsmogelijkheden voor topsporters in regio Den Haag

Reijgersberg, N., Elling, A., & Hoekman, R. (2009). Topsportklimaat in Den Haag: onderzoek naar het gebruik van en tevredenheid over ondersteuningsmogelijkheden voor topsporters in regio Den Haag. 's-Hertogenbosch: W.J.H. Mulier Instituut.

Het doel van dit onderzoek is het in kaart brengen van de ervaringen van topsporttalenten in de ondersteuning van hun topsportcarrière. De inventarisatie richt zich op die topsporters met een door NOC*NSF of het Olympisch netwerk Den Haag toegekende status. Meer specifiek wordt gekeken naar het gebruik van en de tevredenheid over de geboden ondersteuningsmogelijkheden onder de in Den Haag wonende en/of sportende talenten en topsporters. De centrale vraag van dit onderzoek luidt als volgt: In hoeverre maken de in de regio Den Haag woonachtige, studerende en/of sportende talenten en topsporters gebruik van het lokale ondersteuningsaanbod en in hoeverre sluit dit aanbod aan bij de wensen en behoeften van talenten en topsporters?

Uitgever(s): W.J.H. Mulier Instituut,

Download(s)

Topsportklimaat in Den Haag : onderzoek naar het gebruik van en tevredenheid over ondersteuningsmogelijkheden voor topsporters in regio Den Haag

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Niels Reijgersberg
Agnes Elling
Remco Hoekman

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

begeleiding
steden
tevredenheid
topsport
topsporters
topsportomgeving