Visie & Beleidsplein

Hinderen kinderen de vrijetijdsbesteding van de ouder(s)?

een onderzoek naar het effect van het hebben van een kind op de eigen vrijetijdsbesteding van de ouder(s)

bijlagen

Heijden, A. von (2005). Hinderen kinderen de vrijetijdsbesteding van de ouder(s)?: een onderzoek naar het effect van het hebben van een kind op de eigen vrijetijdsbesteding van de ouder(s), bijlagen. Tilburg: Universiteit van Tilburg.

Deze bijlagen horen bij de doctoraalscriptie die antwoord moet geven op de vraag in hoeverre het hebben van een kind van invloed is op de vrijetijdsbesteding van de ouder(s). Om het inzicht in het gezinseffect op de vrijetijdsbesteding van de ouder zo breed mogelijk te maken zijn de volgende onderzoeksvragen geformuleerd: Wat is het effect van het samenwonen in een gezin op de vrijetijdsbesteding van de ouder(s)? Is dit effect anders al naar gelang de leeftijd van het jongste kind? Zijn de gezinseffecten (al dan niet gekoppeld aan de leeftijd van de kinderen) in de loop der onderzoekjaren veranderd? Zijn de effecten van het hebben van een kind verschillend voor mannen en vrouwen? De bijlagen van het onderzoek worden in deze bundel gepresenteerd.

Uitgever(s): Universiteit van Tilburg,

Download(s)

Hinderen kinderen de vrijetijdsbesteding van de ouder(s)? : een onderzoek naar het effect van het hebben van een kind op de eigen vrijetijdsbesteding van de ouder(s) : bijlagen

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Anneke von Heijden-Brinkman

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

kinderen
ouders
vrije tijd
vrijetijdsbesteding
vrijetijdsdruk