Visie & Beleidsplein

Gezinnen en kinderen in verstedelijkte- en plattelandsregio's

het dagelijks leven van gezinnen en kinderen in sterk verstedelijkte gebieden en vergrijzende krimpregio's

trends, knelpunten en uitdagingen voor het beleid

Karsten, L. (2011). Gezinnen en kinderen in verstedelijkte- en plattelandsregio's: het dagelijks leven van gezinnen en kinderen in sterk verstedelijkte gebieden en vergrijzende krimpregio's, trends, knelpunten en uitdagingen voor het beleid. Haarlem: Provincie Noord-Holland.

Dit essay is in opdracht van de provincie Noord-Holland door associate professor Lia Karsten opgesteld. Dit essay biedt inzicht in de invloed van ruimtelijke ontwikkelingen in Noord-Holland op het dagelijks leven van gezinnen. Er is bewust voor gekozen om in te zoomen op twee verschillende gebieden binnen onze provincie; de plattelandsregio Noord-Holland Noord en de metropoolregio Amsterdam. Het essay biedt stof tot nadenken als het gaat om de inrichting van de woonomgeving en de invloed die dat heeft op bewoners.

Uitgever(s): Provincie Noord-Holland,

Download(s)

Gezinnen en kinderen in verstedelijkte- en plattelandsregio's : het dagelijks leven van gezinnen en kinderen in sterk verstedelijkte gebieden en vergrijzende krimpregio's : trends, knelpunten en uitdagingen voor het beleid

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Lia Karsten

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

Noord-Holland
groene ruimte
krimpgebieden
provinciaal beleid
ruimtelijke ordening
steden