Visie & Beleidsplein

Arbeidsmarktmonitor sport 2011

Horst, J. van der, & Peters, F. (2011). Arbeidsmarktmonitor sport 2011. Nijmegen: Kenniscentrum Beroepsonderwijs Arbeidsmarkt.

In deze rapportage worden de gegevens van de Arbeidsmarktmonitor Sport 2011 gepresenteerd.

Dit is de derde keer dat de monitor is uitgevoerd: eerder gebeurde dat in 2006 en 2008. Doel van de monitor is om een beeld te krijgen van de arbeidsmarkt voor functies op het gebied van sport en bewegen en de ontwikkelingen die zich op die markt voordoen.

Deze rapportage is als volgt opgebouwd. In hoofdstuk 2 wordt eerst kort aangegeven hoe de meting is uitgevoerd en wie daaraan hebben meegedaan. Een uitgebreidere beschrijving en verantwoording daarvan staat in bijlage 1. In hoofdstuk 3 worden de vragen beantwoord die in de monitor van 2011 centraal stonden. Daarna volgen drie hoofdstukken waarin puntsgewijs de belangrijkste gegevens worden beschreven. In hoofdstuk 4 gebeurt dat voor de mbo-gediplomeerden, in hoofdstuk 5 voor de hbo-gediplomeerden en in hoofdstuk 6 voor de werkgever. Gedetailleerde gegevens over deze groepen respondenten staan in de bijlagen 2 tot en met 4. Ten slotte staat in bijlage 5 een aantal tabellen dat laat zien op welke wijze de omvang en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt sport en bewegen zijn berekend.

Uitgever(s): Kenniscentrum Beroepsonderwijs Arbeidsmarkt,

Download(s)

Arbeidsmarktmonitor sport 2011

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

Joost van der Horst
Frank Peters

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

arbeid
arbeidsomstandigheden
marktonderzoek
monitors
sport (algemeen)