Visie & Beleidsplein

Sociale contacten, vrijetijdsbesteding en praktische ondersteuning

resultaten van de tweede schriftelijke vragenronde onder de deelnemers aan het GGZ-panel regio Delft Westland Oostland

Sluys, L.M., & Hijnekamp-van Tiel, M.J.G. (2006). Sociale contacten, vrijetijdsbesteding en praktische ondersteuning: resultaten van de tweede schriftelijke vragenronde onder de deelnemers aan het GGZ-panel regio Delft Westland Oostland. Voorburg: Tympaan Instituut.

In opdracht van de provincie Zuid-Holland heeft het Tympaan Instituut in 2005 een GGZ-panel opgezet in de regio Delft Westland Oostland (DWO). De eerste vragenronde met als onderwerp 'informatie over wonen, welzijn en zorg' is eind 2005 gehouden. Dit rapport geeft de resultaten weer van de eerste vragenronde van 2006 met als onderwerp 'sociale contacten, vrijetijdsbesteding en praktische ondersteuning'. Centraal in deze vragenronde stond de tevredenheid over het aantal sociale contacten, over het aantal vrijetijdsactiviteiten en over de mate van praktische ondersteuning.

Uitgever(s): Tympaan Instituut,

Download(s)

Sociale contacten, vrijetijdsbesteding en praktische ondersteuning : resultaten van de tweede schriftelijke vragenronde onder de deelnemers aan het GGZ-panel regio Delft Westland Oostland

Download PDF

Auteur(s)

Klik op de auteur meer artikelen te zoeken van deze auteur.

L.M. Sluys
M.J.G. Hijnekamp-van Tiel

Tags van dit artikel

Klik op de tag meer artikelen te zoeken met deze tag.

begeleiding
hulpverlening
sociale cohesie
vrijetijdsbesteding