Voorwaarden Kennisdag Sport en Duurzaamheid

7 september 2017 – Omnisportcentrum Apeldoorn in Apeldoorn

 • Inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. De organisatie behoudt zich het recht voor om bij over inschrijving deelnemers af te wijzen en op de wachtlijst te plaatsen.
 • Kosten voor deelname bedragen voor:
  VSG leden €180,- exclusief btw.
  Niet leden betalen €270,- exclusief btw.
  Kosten Young Professionals van een VSG-lidorganisatie €117,- exclusief btw.
  Deze bedragen zijn inclusief documentatie, koffie/thee en lunch en exclusief dinerkosten.
 • Kosten voor deelname aan het diner aansluitend aan de kennisdag €27,50,- exclusief btw. Deze kosten zijn aanvullend aan de deelnamekosten.
 • Het Young Professionals tarief is alleen voor jonge professionals (< 36 jaar) van een VSG-lidorganisatie. De Young Professional dient zich samen met een senior aan te melden voor eenzelfde arrangement. Per senior kunnen maximaal drie jong professionals gebruik maken van het kortingstarief. Het aantal jonge professionals van een VSG-bedrijfslid dat gebruik kan maken van het kortingstarief is afhankelijk van het type bedrijfslidmaatschap.
 • De factuur wordt u door VSG Studie & Congres toegezonden en dient binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan.
 • Vereniging Sport en Gemeenten en Omnisportcentrum Apeldoorn zijn niet aansprakelijk voor schade en/of eventuele vermissing van goederen.
 • Deelname van bedrijven is exclusief voorbehouden aan de bij Vereniging Sport en Gemeenten aangesloten bedrijven
 • Tot 24 augustus heeft annulering van uw deelname geen financiële consequenties. Daarna wordt de volledige deelnemersbijdrage (incl. eventuele overnachtingskosten) in rekening gebracht. In overleg met VSG Studie & Congres kan een collega, zonder extra kosten, uw plaats innemen. Plaatsvervanging en annulering dienen altijd schriftelijk of per e-mail via info@sportengemeenten.nl te gebeuren.
 • Deelname van bedrijven is exclusief voorbehouden aan de bij Vereniging Sport en Gemeenten aangesloten bedrijven en volgens voorwaarden van het type bedrijfslidmaatschap. Bij annulering kan  – in overleg met VSG Studie & Congres – een collega, zonder extra kosten, uw plaats innemen. Plaatsvervanging en annulering dienen altijd schriftelijk of per e-mail te gebeuren via info@sportengemeenten.nl. Bij annulering zonder plaatsvervanging wordt de inschrijving op het aantal deelnames volgens uw type lidmaatschap (goud, zilver of brons) in mindering gebracht.