Zwembad de Peppel Ede wint Innovatieprijs zwembaden 2017 in Amersfoort

Woensdag 22 november is tijdens het Nationaal Zwembadcongres de jaarlijkse Innovatieprijs zwembaden onder grote belangstelling uitgereikt. De prijs wordt gegeven aan bedrijven die zich op grond van hun innovatieve bedrijfsvoering of positieve prestaties hebben onderscheiden en dient als aanmoediging voor bedrijven die de zwembadbranche in een positief daglicht zetten.

Zwembad de Peppel mocht dit jaar uit handen van directeur André de Jeu van de Vereniging Sport en Gemeenten deze bijzondere waardering in ontvangst nemen. De prijs werd overhandigd aan Ronald ter Hoeven, directeur Zwembad de Peppel.

Vereniging Sport en Gemeenten roemde bij monde van directeur André de Jeu met name de inzet om schoolzwemmen weer te introduceren met het schoolzwemprogramma Swim2Play, het installeren van een drenkelingendetectiesysteemvoor meer veiligheid van bezoekers en ondersteuning van het toezichthoudend personeel en de introductie van FloatFit.

Geplaatst op: 23 november 2017