Aanmelden Monitor Sport en Gemeenten

• Gemeente

Uw gemeente meldt zich aan voor deelname aan de Monitor Sport en Gemeenten en bevestigt dit door ondertekening van dit aanmeldformulier via het aanvinken van het desbetreffende vakje onderaan dit formulier.

Met de ondertekening van dit formulier geeft de gemeente aan bekend en akkoord te zijn met de inhoud van de Algemene Voorwaarden Monitor Sport en Gemeenten en verbindt zij zich aan de Monitor Sport en Gemeenten voor een minimale periode van drie jaar.

Deze overeenkomst gaat onafhankelijk van aanmelddatum officieel in per 1 januari 2017.
    U kunt deelnemen als individuele gemeente of als gemeente op basis van een regionaal samenwerkingsverband: GGD- of VSG regio.
    Het bedrag voor ‘regio deelname’ is gebaseerd op de gemiddelde omvang van GGD- regio (14 gemeenten), per gemeente is dit jaarlijks €350,-. Op 1-03-2017 dienen alle gemeenten zich voor ‘regio deelname’ te hebben aangemeld. Indien dit niet het geval is gaat uw inschrijving over in een ‘individuele deelname’.
  • Informatie en praktische zaken

Na ontvangst van het ingevulde en ondertekende formulier neemt Vereniging Sport en Gemeenten contact met u op om de praktische organisatie en planning te bespreken.
  • Contactpersoon (formele opdrachtgever)

• Contactpersoon (coördinator)

• Overige contacten

De coördinator is het primaire aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de verzameling en invoer van gegevens op de website www.monitorsportengemeenten.nl. Zodra uw account is aangemaakt is het mogelijk om op het platform meerdere gebruikersaccounts aan te maken. Dit kan de coördinator zelf doen.
  • Facturering

Geef hier aan hoe en aan wie de factuur moet worden geadresseerd:
  • Ondertekening

Ik ga akkoord met deelname aan de Monitor Sport en Gemeenten zoals beschreven in dit formulier. Tevens verklaar ik gemachtigd te zijn om namens de gemeente de overeenkomst te tekenen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.