Genomineerden Innovatieprijs Sportaccommodaties 2018 bekend

Uitreiking tijdens Dag van de Sportaccommodaties op 8 maart in Houten

De genomineerden van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2018 zijn bekend. Uit de inzendingen selecteerde de adviescommissie onder leiding van voorzitter Pleun Lok drie innovaties: ‘Yellow Jacket Water Manager’ van Barenbrug, ‘sporTIG akoestische scheidingswand’ (TIG-Akoestiek) en ‘Zwemzaal zonder luchtkanalen met BaOpt’ (Advanced Climate Systems/Climotion).

De Innovatieprijs wordt op donderdag 8 maart voor de tweede keer uitgereikt tijdens de Dag van de Sportaccommodaties in de Expo Houten. De innovatieprijs -een gezamenlijk initiatief van BSNC, Vereniging Sport en Gemeenten en NOC*NSF- is bedoeld om nieuwe concepten in de sportsector te stimuleren. Ook willen de drie organisaties de focus versterken op innovatie bij het bedrijfsleven, opdrachtgevers én gebruikers. De winnaar ontvangt een promotiepakket.

Het beoordelen van de inzendingen gebeurde op basis van de criteria in het reglement: originaliteit en creativiteit, de aanleiding voor de innovatie, praktische meerwaarde en effectiviteit en promotie vakgebied. En in hoeverre er sprake is van een concreet, gerealiseerd en duidelijk product, project of dienst.

Bekijk het volledige persbericht met de genomineerde inzendingen op de website van BSNC.


Geplaatst op: 6 februari 2018